Mlad Mesec-Film-Vase Misljenje?
+4
bella
Irena Cullen Pattinson
Ina Vidić
Micy Lautner
8 posters
Page 1 of 1
Micy Lautner- Ne Mozes Docekati Nastavak!
Re: Mlad Mesec-Film-Vase Misljenje?
Mislim da će biti BUM!!!
Ina Vidić- Nov/a Si!
Msm da ce biti STRAWAAAA!!! (malo je reci strawa ali ajde)...uuf mada mi je malo glupo posto swaki mesec-dwa,izadje nowi deo.. Msm jeste da ga swaki put odgledam bez obzira sto sam "kao" sebi obecala da ih necu gledati,jer hocu da uziwam u premijeri.. Ali msm da ce biti predobar..:D
mislim da ce biti i tuzno i sexy
bella- Nov/a Si!
bella wrote:mislim da ce biti i tuzno i sexy
uhh jedwa cekam da izadje u bioskope 7. januara 2010
Mare- Nov/a Si!
jao ljudi josh samo 4 dana do premijere aaaauuu poluduvaaamm
btw vi cete cekati premijeru u bioskop??????
Nejt <3- Nov/a Si!
Nejt <3 wrote:jao ljudi josh samo 4 dana do premijere aaaauuu poluduvaaamm
Ja 100% idem(posto si ovi sa Twilight Srbije organizovali za clanove)
heeyy jel neko zna gde mogu da downloadujem New Moon???
Nejt <3- Nov/a Si!
ja gledala..na na na..
loser_- Nov/a Si!
e ovako...nadam se da smijem ovo raditi...copy sam samo svoj odg s jednog drugog foruma..da ne tipkam ponovo..jer bi isto bilo..
odlican je..odusevljena sam..samo sto kratko traje..600str u 2h..haha lol!
drustvo me izvuklo iz cinema..htejla sam da ostanem..da ga gledam i u narednom terminu..
Edward..odlican.. sad sam jos vise zaljubljena u njega..
cak mi se svidja i Jacob..Very Happy i jedan njegov prijatelj samo nisam mogla skontati koji je je li Quil ili Embry..
zatim Volturi..aww kako super izgledaju..ono bas bas zastrasujuce otmjeno..Jane hmm kakve smo oci ima..a Aro takodjer...Alec i Demetri su super..lijepo izgledaju..zao mi je sto Caius nije ima bas neku veliku ulogu..voljela bi da se vise pojavljuje..bas me on interesuje..Felix je fuj..
a od Cullenovih..rekla sam da je Edward odlican..Smile..Alice je tako cute tokom citavog filma..Jasper i Emmet takodjer..jedva cekam ostale dijelove gdje ce biti vise paznje posveceno i njima (bar bi tako trebalo)...Carlislea, Esme, Rosalie super kao i ko prije..Very Happy
pravo mi je bilo zao Rosalie u dijelu kada glasaju tko bi zelio da Bella postane vampirica..kad kaze kako to nije zivot koji je ona htejla ili da je neko ovako odlucivao o njemu..nesto u tom fazonu govori..
et' sad bi ja mogla pisati do sutra ovdje o tome..ali jos samo da kazem kako sam bila nervozna dok nije poceo..i kakve sam sve emocije imala u toku filma..hahha..drustvo me cijelo vrijeme smirivalo..i govorili mi da "disem"..haha..jer sam se topila u toku nekih scena..p0ogotov kada Edward ljubi Bellu tada sam se doslovno topila..
pravo mi je smijesno bilo kada Bella govori Jacobu " a..ti si bas ono lijep"...vidjet cete o cemu pricam kad pogledate film..ako vec niste..;)
ps_srry pisala sam na brzinu pa ne znam kako je "ispalo"..ali eto nadam se da cete skontati sta pricam..hahah..
odlican je..odusevljena sam..samo sto kratko traje..600str u 2h..haha lol!
drustvo me izvuklo iz cinema..htejla sam da ostanem..da ga gledam i u narednom terminu..
Edward..odlican.. sad sam jos vise zaljubljena u njega..
cak mi se svidja i Jacob..Very Happy i jedan njegov prijatelj samo nisam mogla skontati koji je je li Quil ili Embry..
zatim Volturi..aww kako super izgledaju..ono bas bas zastrasujuce otmjeno..Jane hmm kakve smo oci ima..a Aro takodjer...Alec i Demetri su super..lijepo izgledaju..zao mi je sto Caius nije ima bas neku veliku ulogu..voljela bi da se vise pojavljuje..bas me on interesuje..Felix je fuj..
a od Cullenovih..rekla sam da je Edward odlican..Smile..Alice je tako cute tokom citavog filma..Jasper i Emmet takodjer..jedva cekam ostale dijelove gdje ce biti vise paznje posveceno i njima (bar bi tako trebalo)...Carlislea, Esme, Rosalie super kao i ko prije..Very Happy
pravo mi je bilo zao Rosalie u dijelu kada glasaju tko bi zelio da Bella postane vampirica..kad kaze kako to nije zivot koji je ona htejla ili da je neko ovako odlucivao o njemu..nesto u tom fazonu govori..
et' sad bi ja mogla pisati do sutra ovdje o tome..ali jos samo da kazem kako sam bila nervozna dok nije poceo..i kakve sam sve emocije imala u toku filma..hahha..drustvo me cijelo vrijeme smirivalo..i govorili mi da "disem"..haha..jer sam se topila u toku nekih scena..p0ogotov kada Edward ljubi Bellu tada sam se doslovno topila..
pravo mi je smijesno bilo kada Bella govori Jacobu " a..ti si bas ono lijep"...vidjet cete o cemu pricam kad pogledate film..ako vec niste..;)
ps_srry pisala sam na brzinu pa ne znam kako je "ispalo"..ali eto nadam se da cete skontati sta pricam..hahah..
loser_- Nov/a Si!
Irena Cullen Pattinson wrote:Hvala na informacijama...Odakle si ti?
Sarajevo..
loser_- Nov/a Si!
najbolji je!:)
roberta_bg- Odgledao/la Si Sumrak!
Similar topics
» Mlad Mesec-Knjiga-Vase Misljenje?
» Pomracenje-Film-Vase Misljenje?
» Sumrak -Film-Vase Misljenje?
» Praskozorje-Film-Vase Misljenje?
» Mlad Mesec Izvale!
» Pomracenje-Film-Vase Misljenje?