Najlepsi Momenti....
5 posters
Page 1 of 1
Najlepsi Momenti....
sigurno ima.. :aww:ewo mojih,...najlepsi momenat mi je bio kada je reako "so the lion fell in love with the lamb" <33333 ,i momenat kada je spasio i kada je rekla ona "Andjeoski glas" i kada je odlucio da prespava kod nje...prelepi momenti,i naravno poljubac..njihovi e&b momenti su najlepsi..
Re: Najlepsi Momenti....
Aww...meni onaj deo kad je sa Jake-om u La Push-u iEdward:"If I could dream at all it would be about you..."
Edward:And so the lion fell in love with the lamb...
Bella:What a stupid lamb...
Edward:What a sick,masochistic lion...
Edward:And so the lion fell in love with the lamb...
Micy Lautner- Ne Mozes Docekati Nastavak!
Hhhahaha...da i to,ali je najjace - Edward:And so the lion fell in love with the lamb...
hahahaha...:DD
hahahaha...:DD
Wiii....:))
i meni je taj momenat extra ali mi se takodje svidja kad na kraju filma oni izlaze i plesu i na kraju ona je trazila da je ujede za vrat da postane vampir i on je kao krenuo ali ju je ustvari poljubio u vrat onako socno :P Aaaaahhhh... :)
Irena Cullen Pattinson wrote:sigurno ima.. :aww:ewo mojih,...najlepsi momenat mi je bio kada je reako "so the lion fell in love with the lamb" <33333 ,i momenat kada je spasio i kada je rekla ona "Andjeoski glas" i kada je odlucio da prespava kod nje...prelepi momenti,i naravno poljubac..njihovi e&b momenti su najlepsi..
daaaa !!!
Nejt <3- Nov/a Si!
Nejt <3 wrote:Irena Cullen Pattinson wrote:sigurno ima.. :aww:ewo mojih,...najlepsi momenat mi je bio kada je reako "so the lion fell in love with the lamb" <33333 ,i momenat kada je spasio i kada je rekla ona "Andjeoski glas" i kada je odlucio da prespava kod nje...prelepi momenti,i naravno poljubac..njihovi e&b momenti su najlepsi..
daaaa !!!
naljepši dio, hmm. nemam najdražeg djela, jer su svi djelovi knjige posebni sami po sebi, posebno je to što njihova ljubav je tolko snažna da ni najveće prepreke je nemogu uništit, to je moj naj dio, cjela knjiga skupa
leichy- Twilight girl Admin
Page 1 of 1